Bloemenwinkel in Venlo met meesterbindercertificaat

Bloemenwinkel in Venlo met meesterbindercertificaat

Ben jij op zoek naar een goede bloemenwinkel in Venlo? Dan  moet jij zeker eens een keer de zaak: Bloemenhuis Max binnenlopen. Deze zaak is in het bezit van een meesterbindercertificaat en zijn ook erkend als bloemsierkunstenaar. Daardoor is dit personeel heel erg goed in het maken van mooie bloemstukken. Bloemstukken voor speciale doeleinden zoals rouwbloemstukken, bruidswerk en andere gelegenheden. Natuurlijk kan jij ook naar deze zaak om een gewoon boeket te kopen. Ook kan jij hier terecht voor accessoires, kamerplanten en buitenplanten. Zelf ga ik iedere week naar deze zaak om een lekker ruikend bloemetje te kopen  voor bij mij in huis.

Bloemenwinkel Venlo

Mooi bruidsboeket laten maken door deze bloemenwinkel in Venlo

Binnenkort ga ik trouwen met de liefde van mijn leven en daarvoor heb ik natuurlijk ook een bruidsboeket nodig. Samen met de medewerker van deze zaak heb ik de mogelijkheden besproken. Zij gaf mij een goed advies over de keuze voor de soort bloemen en de kleur. Zij hebben echt een goed oog voor de details. Ik kan niet wachten tot ik het bruidsboeket mag ophalen voor onze trouwdag. Wil jij ook graag een goed advies krijgen? Neem dan eens contact op met deze bloemenwinkel in Venlo.