Culinair Centrum is je graag van dienst

Culinair Centrum is je graag van dienst

Bij Culinair Centrum ben je van harte welkom wanneer je iets wilt organiseren. Een bedrijfsfeest of wellicht met de familie een dag op stap. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of het is te realiseren bij dit bedrijf. Wellicht wil je graag met een vriendenkring leren hoe dat je sushi moet maken? Ook hiervoor ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Een heerlijk diner wat er voor je wordt bereidt of wellicht een feest wat je op de planning hebt staan. Bij dit bedrijf ben je gewoonweg aan het juiste adres! Hier kan ik je alles over vertellen. Dit omdat wij recent onze verjaardag hier hebben gevierd.

Culinair Centrum

Gelukkig wist Culinair Centrum hoe dat het hoort

Voor een paar weken geleden hadden wij een zaal gehuurd voor onze verjaardag. Zowel mijn partner als ik zijn op dezelfde dag jarig en dat vieren wij ieder jaar groot. De zaal was geregeld en de rest zouden wij zelf doen. Helaas kregen wij te horen dat de locatie die wij hadden gehuurd niet meer mogelijk was. Zodoende moesten wij met spoed opzoek naar een andere locatie om te huren voor die avond. In een mum van tijd kwamen wij terecht op de website van Culinair Centrum. De afspraak hadden wij gemaakt zodat wij de locatie konden bekijken. Bij binnenkomst werden wij dan ook hartelijk ontvangen en konden wij de ruimte bekijken.

Onder het genot van een kop koffie kregen wij alles te horen met de mogelijkheden die er zijn. Dit was voor ons perfect en de locatie hadden wij eindelijk gevonden!