De contour wrap, echt een geweldige oplossing!

De contour wrap, echt een geweldige oplossing!

Ken jij de contour wrap al? Sinds kort heb ik hier kennis meegemaakt en ik kan zeggen dat het daadwerkelijk werkt. Deze behandeling zorgt er niet alleen voor dat jouw huid verstevigd en strakker wordt. In de praktijk is ook gebleken dat je na meerdere behandelingen, zelfs een paar maatjes minder van kleding hebt. Deze behandeling heb ik bij Endermologie Waterland laten doen en hier ben ik zeer tevreden over. Door middel van Silky Oaks contour wrap, wordt je helemaal ingepakt. Deze sessie duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur voor een meetbare verandering zichtbaar is.  contour wrap

Dankzij de contour wrap, een paar maten minder

De allereerste keer toen ik mij had laten inwikkelen, had ik mijn twijfels. Eerst zien en dan pas geloven, dacht ik. Na 2,5 uur werd de contour wrap eraf gehaald en was het uur van de waarheid aangebroken. Inderdaad was mijn omvang van de buik en benen iets afgenomen, maar het juiste resultaat haal je pas na meerdere behandelingen. Razend enthousiast ben ik naar huis gegaan en meteen mijn kleding kast ingedoken. Een broek die ik al een zeer lange tijd niet meer aankon, paste ik nu wel. Nog wel een beetje strak, maar dat zal al snel veranderen nadat ik nog een paar behandelingen heb ondergaan.