Een echt zwembad op de camping

Een echt zwembad op de camping

Ga je op vakantie naar de camping verwacht je wel dat er een zwembad aanwezig is. En dan bedoelen we ook een zwembad, geen beperkt bad met koud water waar je alleen ingaat als het bloedheet is. De Leistert in Limburg is wat ze noemen een camping met zwembad. Geen bad buiten waar je twijfelt om in te gaan, een buiten golfslagbad en een subtropisch zwemparadijs waar het ook heerlijk vertoeven is als het slecht weer. Zowel de kinderen als de ouders zijn er welkom om veel waterplezier te beleven.

Roeivijver en zwemparadijs

Camping met zwembad

Voor de wat oudere kinderen is er een roeivijver waar je lekker kunt roeien, maar daarbij is er een strandje aangelegd waar je bij mooi weer de handdoek even neer kunt leggen om te genieten van de zon. De waterspeeltuin voor de kleinste gasten zorgt ook voor veel waterplezier. Ouders en kinderen kunnen hun hart ophalen in het heerlijke zwemparadijs waar je even het idee hebt dat je op een tropisch eiland bent. Glijbanen, warme bubbelbaden, een familieglijbaan, kinderglijbanen en een terras met snackcorner om lekker iets te kunnen eten.

Wordt de ster van de dag

Om je verjaardag te vieren in de Leistert beloofd één groot feest te worden, ga met al je vrienden en vriendinnetjes lekker zwemmen. De jarige job zal zeker niet vergeten worden en de hele dag in het middelpunt staan. Je mag gebruik maken van de waterspeeltuin en het zwembad. Vanaf 13.00 kun je met je vrienden dit feestje vieren, hierbij mogen maximaal 14 kinderen aanwezig zijn.