Ik ben best angstig voor de borstvergroting

Ik ben best angstig voor de borstvergroting

Hoewel ik als klein kind al zeker wist dat ik een borstvergroting wilde hebben, kan ik wel zeggen dat ik best angstig voor de borstvergroting ben. Ik merkte al snel dat mijn borsten veel en veel kleiner waren dan de borsten bij de meisjes in mijn klas. Ik gaf het de schuld altijd, omdat ik zelf ook veel kleiner was, en daardoor mijn borsten dus ook. Maar hoe ouder ik werd, mijn borsten bleven maar bijzonder klein. Moet wel zeggen dat ik nooit echt groot ben geworden, overal waar ik kwam was ik één van de kleinste, maar dat was vaak goed te verbergen door schoenen met hoge hakken te kopen. Met mijn borsten was het een ander verhaal, ik droeg vaak hele wijde kleding, vaak vielen mijn veel te kleine borsten niet op. Hoewel het wel een ander verhaal werd als ik op vakantie ging en lekker in de zon wilde zitten, een bikini of badpak was uit den boze, meestal dan maar een korte broek met een wijd shirts erover. Vaak werd de vraag gesteld waarom ik niet ging zwemmen, door de smoes, ik heb een hekel te zwemmen kwam ik er vaak onderuit.  borstvergroting-op-spier

Een afspraak bij kliniek Veldhoven gemaakt

Hoewel ik best  angstig voor de borstvergroting ben, heb ik toch een afspraak gemaakt voor een eerste consult. Tijdens dit gesprek wordt er gekeken welke cupmaat het beste bij me zal passen, en tevens wordt er alles over de ingreep uitgelegd. Ik moet zeggen dat ik na dit gesprek een stuk rustiger ben, maar ik blijf best angstig voor de borstvergroting. Maar de manier ik nu door het leven ga, de schaamte voor mijn te kleine borsten is groter dan dat ik best angstig voor de borstvergroting ben. Dus ik heb me ingeschreven voor deze ingreep, en wacht nu op een oproep. dual-plane-voor

Geweldig mooi resultaat

Inmiddels heb ik de ingreep achter de rug, en kan ik zeggen dat ik bijzonder mooie borsten heb gekregen. Kan er echt geen genoeg van krijgen, sta dan ook elk moment voor de spiegel om mijn mooie borsten te bewonderen. Natuurlijk was het in de eerste zes weken rustig aan doen, en mijn lichaam de nodige rust te geven. Maar ik kan nu de hele wereld weer aan, ben ook een totaal ander mens geworden, veel zekerder. Ook heb ik een mooie bikini gekocht voor de komende vakantie, wat heb ik een zin om te gaan zwemmen.  kv_ill_borstvergroot