Veel vrijheid op de weg

Veel vrijheid op de weg

Wil je in je vrije tijd met de kinderen een dagje weg of gewoon een leuke fietstocht maken dan komt de Dolly Bakfiets goed van pas. Wie denkt dat je te maken hebt met een zware houten bak op de fiets heeft het mis, de bakfiets van Dolly heeft namelijk een lichtgewicht kunststof bak. Hierdoor fiets je comfortabel in het weekend met de kinderen een mooie fietstocht. De fiets is erg wendbaar, hierdoor kun je ook door smalle straatjes in de stad rijden.

Stel je eigen combinatie samen

De Dolly bakfiets is niet alleen een lust voor het oog om te zien, je kunt bij aankoop ook zelf de kleuren kiezen. Het frame en de bak bepaal jezelf de kleuren van, of je een flitsend model wil of een niet zo opvallende kleur dat kun je zelf bepalen. De fiets is ook met de grootste zorg vervaardigt, zo is het stuur extra breed voor meer comfort tijdens het rijden. Maar ook de ruimte tussen het zadel en het stuur is extra groot gemaakt, dit om een grotere opstap te hebben en makkelijker te fietsen.

Dolly Bakfiets

In je eigen omgeving proefrijden

Het mooie en unieke van een Dolly bakfiets is dat deze niet te koop is in de winkel, je kunt namelijk thuis in je eigen omgeving proefrijden op de fiets. De verkopers staan voor je klaar om antwoord te geven op al je vragen, ideaal wanneer je bijvoorbeeld vast zit aan bepaalde maten van de schuur of een uitgang achter in je tuin. Tijdens de proefrit kun je dit allemaal testen. Ook wanneer je onderhoud nodig hebt voor je bakfiets, of een reparatie die wordt ook bij je thuis uitgevoerd.