Bekijk deze Efteling aanbieding

Bekijk deze Efteling aanbieding

Regelmatig is er online een Efteling aanbieding te vinden. Hiervoor moet je de website van Hotelkaatsheuvel.nl maar eens in de gaten houden. Hier staan dagelijks diverse arrangementen op, die je makkelijk online kan boeken.

Niet alleen is het hier prettig verblijven in Hotel de Kroon, ook is het mogelijk om hier een ruimte te huren voor een bedrijfsbijeenkomst. Hiervoor kan je op de website naar de zakelijke mogelijkheden te gaan kijken.

Efteling aanbieding

Op zoek naar een Efteling aanbieding

Elk jaar gaan wij met de hele familie een dagje uit. Soms met een overnachting en soms alleen een dag op stap. Dit jaar was het onze beurt om iets te verzinnen en daarom was ik bij Hotelkaatsheuvel.nl terecht gekomen. Hier waren diverse leuke arrangementen te vinden en te boeken. Meteen een datum vastgelegd voor ons familie weekend.

Het was een zeer geslaagd verblijf in dit hotel en het bezoek aan het pretpark. Iedereen heeft zich vermaakt en dat was het belangrijkste. Het bezoek aan dit pretpark was natuurlijk het hoogtepunt, maar ook in Hotel de Kroon hebben wij ons enorm vermaakt. De kinderen hebben heerlijk kunnen spelen in de speelkamer, maar ook buiten op het dak was een speelplaats te vinden. Terwijl de ouderen heerlijk op het terras zaten,. konden de kinderen hier spelen. Normaal gesproken gaan wij elk jaar ergens anders heen met de hele familie, maar dit is zo goed bevallen, hier gaan wij vaker heen.