Decoratieve glasfolie op het raam voor verschillende doeleinden

Decoratieve glasfolie op het raam voor verschillende doeleinden

Of we nu wat stijl willen toevoegen of gewoon verandering willen aanbrengen aan de omgeving. Decoratieve glasfolie (ook wel raamfolie genoemd) is een kostenbesparende manier om te doen. Deze decoratieve film die op het raam wordt toegepast is zeer veelzijdig, biedt totale ontwerpvrijheid en is makkelijk aanpasbaar om aan alle wensen te voldoen. Er kunnen zelfs verschillende films gebruikt worden om een eindproduct te verkrijgen die aan alle vereisten voldoet, of het nu gaat om textuur, patroon of kleur.

Het kan ook toegepast worden om de transparantie van het glasoppervlak en de lichtdoorlatendheid te beïnvloeden. Creëer privacy in de werkomgeving door het raam of de scheidingswand te bekleden met deze decoratieve folie. Voorkom inkijk, maar laat bijvoorbeeld met uitgesneden letters zien wat de ruimte, kantoor of winkel te bieden heeft.

Bescherming tegen inkijk, voorkomt ongewenst bezoek.

Ramen bekleden met decoratieve glasfolie geeft bescherming tegen inkijk van buitenaf. Het blokkeert het zicht in huis, waardoor het rondsnuffelende inbrekersgilde niet zullen zien wat er te halen valt. Maar deze folie zorgt voor nog een andere vorm van veiligheid, bij glasschade is er geen kans op rondvliegende scherven. Mocht er onverhoopt een bal door de ramen vliegen, dan zullen de scherven netjes aan de folie blijven zitten, zodat de schade beperkt blijft.

Het aanbrengen van raamfolie bespaard op de energiekosten, beschermt in de winter tegen de koude lucht en in de zomer blokkeert het de hete zon. Matglas folie helpt in de winter om warmte terug te absorberen en uit te stralen, in plaats te laten ontsnappen door het heldere glas. Decoratieve glasfolie en de vele artistieke toepassingen is zijn geld dubbel en dwars waard.