Color Wow

Color Wow

Het merk Color Wow is een revolutionair haarverzorgingsmerk dat zich richt op haar dat is beschadigd door het kleuren. Na het verven, kan het haar stug, futloos, broos, dof en grauw worden. Color Wow is een merk dat de oorzaken hiervan aanpakt en je haar weer laat stralen. Bij Beautyfashionshop bieden we verschillende producten van dit geweldige merk aan. We laten je graag kennis maken met een aantal toppers uit de collectie.

De Color Wow Kale Cocktail Bionic Tonic is een conditioner die je niet uit hoeft te spoelen, ook wel leave-in conditioner genoemd. Dankzij boerenkoolextract wordt het haar versterkt en wordt beschadigd haar tegen gegaan. Al na één keer zal je resultaat merken. Gebruik de leave-in na het wassen op droog of nat haar. Door het UV-filter weet de conditioner je haar te beschermen tegen de schadelijke invloeden van de zon, zodat het meer kans krijgt om te groeien. De Kale Cocktail is zéker het proberen waard wanneer jouw haar is beschadigd door het verven.

Een echte bestseller van het merk is de Color Wow Color Security Shampoo. Deze shampoo beschermt je haarkleur, is vrij van sulfaten en parabenen, en zorgt ervoor dat het haar beter in staat is om vocht vast te houden. Wanneer het haar meer vocht vasthoudt, blijft de kleur op zijn mooist en zal deze niet vervagen. De shampoo schuimt erg zodat je het goed kan verdelen over je haar en hoofdhuid. Als je het liefst zo lang mogelijk van jouw haarkleur wilt genieten, is de Color Wow Color Security shampoo de perfecte verzorging voor jou.

Niet alleen heeft Color Wow producten om je haar te verzorgen. Ook voor het stylen van het haar, zit je bij dit merk goed. De Color Wow One Minute Transformation Styling Cream verzorgt je haar en brengt het tegelijkertijd in model. Met deze crème kan je droog haar herstellen wanneer het eigenlijk tijd is om je haar opnieuw te wassen en te verzorgen. Vaak wassen laat de kleur vervagen, om deze reden is de styling cream ontwikkeld. Binnen één minuut is je haar weer fris en kan het makkelijk in model gebracht worden. Dankzij avocado olie en omega 3 wordt je haar glanzend, gehydrateerd en stralend.

Natuurlijk bieden we bij Beautyfashionshop nog meer producten aan van het geweldige merk. Neem gauw eens een kijkje en maak van de Color Wow producten jouw favoriete producten. Bij Beautyfashionshop bieden we het merk altijd voor een scherpe prijs aan en geniet je altijd van de leukste aanbiedingen. Neem snel eens een kijkje.