Daisyspeler laat je weer genieten

Daisyspeler laat je weer genieten

Ken jij een daisyspeler al? Hiermee kun jij boeken beluisteren zonder problemen. Erg handig voor mensen die slechtziend of slechthorend zijn! Zo hoef jij je eigen niet meer te vervelen en kun jij alsnog een boek lezen. Maar natuurlijk wil jij nog wel eerst weten waar jij dit het beste kunt bestellen? Neem dan eens een kijkje op de website van worldwidevision.nl. Hier vind je de beste prijzen voor een zeer goede kwaliteit!

Onze daisyspeler voor genoeg plezier!

Toen wij erachter kwamen dat onze zoon van boeken lezen houdt, zijn wij boeken gaan verzamelen. Echter kwamen wij er later achter dat hij zoveel moeite had met lezen. Het leek dan ook wel alsof hij niet kon lezen en dat terwijl hij al bijna negen werd. Hierdoor hebben wij er toen voor gekozen om een afspraak te maken bij de huisarts. Wellicht dat hij ons verder kon helpen voor logopedie.

Uiteindelijk kwamen wij erachter dat hij een achterstand heeft. Toch stond hij er steeds op dat hij een boek wilde lezen. Met deze gedachten ben ik online gaan zoeken naar een oplossing. Al snel kwam ik erachter dat je met een daisyspeler eenvoudig de boeken kunt beluisteren! Aangezien onze zoon maar al te graag wilt lezen ben ik het gaan bestellen. Binnen een paar minuten werd de bestelling netjes bevestigd. Vervolgens kreeg ik nog geen twee dagen later de bestelling al in huis!