Het beste klimtouw koop ik bij VDSTEENXXL

Het beste klimtouw koop ik bij VDSTEENXXL

Klimtouw in alle soorten en maten koop je bij VDSTEENXXL. Dit bedrijf heeft een zeer groot assortiment hiervan en je kan hier voor elk doeleind goed slagen. Het assortiment bestaat niet alleen uit touwen, maar ook uit veel andere attributen. Wat ook zo makkelijk is, dat je hiervoor de deur niet hoeft uit te gaan, maar alles online kan bestellen en kopen. Komt jouw bestelling boven de €550,- uit dan zijn de bezorgkosten geheel gratis.

Voor mijn hobby was ik op zoek naar goed materiaal om te kunnen klimmen. Mijn passie is klimmen en dan wel tegen bergen, hoe hoger hoe beter. Dit was allemaal begonnen toen ik een keer met een goede vriend mee was gegaan naar een sporthal met een klimwand. De eerste keer dat ik hieraan begon was best wel eng. Maar al snel had ik de smaak te pakken en hoe hoger hoe beter. klimtouw

Goed en stevig klimtouw, kan van levensbelang zijn

Vanaf het moment dat ik de smaak te pakken het met het klimmen, ben ik mij meer gaan verdiepen in het materiaal. Vooral het klimtouw moet betrouwbaar en stevig zijn. Hiervoor was ik aan het zoeken gegaan op de website van VDSTEENXXL. Omdat ik niet helemaal zeker was, wat ik het beste kon kopen, heb ik naar dit bedrijf gebeld. Zij hebben mij, telefonisch, bijzonder goed geholpen. Tijdens dit gesprek heb ik de nodige informatie en tips gekregen. Meteen heb ik een bestelling geplaatst en was het wachten tot het thuis geleverd ging worden.

Inmiddels ben ik al meerdere keren wezen klimmen in de Ardennen. Het vertrouwen was natuurlijk op het touw wat ik online had gekocht. Maar daar had ik geen enkele twijfel over. Want dit was van bijzonder goede kwaliteit, was zeer buigzaam en stevig. Het klimmen ging geweldig goed en dat heb ik ook te danken aan het goede touw.  klimtouw