Sportcentrum Alphen heeft de nieuwste apparatuur

Sportcentrum Alphen heeft de nieuwste apparatuur

Het Sportcentrum Alphen heeft de allernieuwste apparatuur in huis. Je kan hier lekker komen trainen en jouw overtollige kilo’s kwijtraken.  Sportcentrum AlphenHet is natuurlijk ook fijn om hier te komen voor ene goede conditie. iedereen die hier komt trainen heeft wel een ander antwoord op de vraag, waarom kom je hier trainen. Zo kan ik antwoorden dat ik eindelijk eens wat aan mijn conditie wil doen. Dit zijn zeker niet mijn goede voornemens voor het nieuwe jaar. Want ik was dit al veel langer van plan. Op de één of andere manier is hier nooit iets van terecht gekomen.

Toevallig las ik vorige week dat je tot het einde van dit jaar dier gratis mag komen trainen. Deze kans wilde ik zeker niet aan mijn neus voorbij laten gaan. Daarom ben ik hier meteen heen gegaan en heb mijzelf ingeschreven voor een training mee te maken.

Sportcentrum Alphen heeft veel mogelijkheden om te sporten

Sportcentrum AlphenInmiddels ben ik al meerdere keren hier naar het Sportcentrum Alphen geweest. De drempel om te gaan sporten heb ik inmiddels al ver achter mij gelaten. Wat voel ik mij heerlijk als ik een avond getraind heb en naar huis ga. Het lijkt wel of ik veel meer energie krijg, juist door te bewegen. De apparatuur die je tijdens deze les mag gebruiken zijn ook allemaal even leuk. Zo kan je roeien, steppen en zelfs rennen op een loopband. Ook krijg je af en toe oefeningen die je samen met andere cursisten doet. 

Afgelopen week, toen ik weer ging trainen, zag ik mensen met tennis rackets voorbij lopen. Dit lijkt mij ook zeer leuk om te doen. Ook hier ben ik wezen kijken en heb mij hiervoor opgegeven. Maar daar begin ik volgens jaar mee. Nu wil ik mij alleen nog maar bezig houden met trainen om mijn conditie een flinke boost te geven.