De uitvaartzorg Nijmegen verzorgd prachtige uitvaarten

De uitvaartzorg Nijmegen verzorgd prachtige uitvaarten

Afgelopen tijd was voor mij en mijn familie erg heftig. Zo ben ik mijn broertje maar ook mijn moeder verloren in een zeer korte tijd. Wij hebben daarom voor twee personen een prachtige begrafenis moeten organiseren. Door de pijn die wij hadden lukte het ons nauwelijks en hebben we hulp gevraagd van de uitvaartzorg Nijmegen. Zij hebben al vele uitvaarten mogen verzorgen en ook die van mijn broertje en moeder. Wij zijn zeer tevreden met de uitvaarten die zij hebben geregeld. Ze hebben naar onze wensen geluisterd en zijn er zeer tevreden mee. Zo hebben zij veel werk uit handen genomen, waardoor wij ons konden focussen op het verlies van deze prachtige mensen.


Twee uitvaarten in een

Mijn broertje is door een verschrikkelijk ongeluk om het leven gekomen. Hij was opweg naar school op de fiets en werd toen geschept door een vrachtwagen in de dode hoek. Hij is hierbij vele meters meegesleurd en helaas aan zijn verwondingen overleden. Mijn moeder kon dit tragische verlies niet aan en heeft door het verdriet besloten om haarzelf van het leven te beroven. Hierdoor bleven mijn vader en ik alleen over en hebben we twee mooie mensen verloren. We hebben het hier nog erg moeilijk mee maar gelukkig heeft de uitvaartzorg Nijmegen ons goed geholpen!