Door voor een vervolgopleiding boekhouden

Door voor een vervolgopleiding boekhouden

Omdat ik met succes een opleiding boekhouden heb weten af te ronden bij: Fabiusopleidingen.nl. Wilde ik graag mijn complimenten achter laten op dit blog dat vol staat met aanraders. De lesstof wordt erg goed overgebracht en je hoeft maar één morgen of één avond in de week naar de leslocatie. Deze locatie is wel in 50 plaatsen binnen Nederland te vinden dus dit moet dan ook voor iedereen te doen zijn. Omdat ik naast mijn studie ook gewoon een baan heb, was dit voor mij geen probleem om de studie in de avond te gaan volgen.

Opleiding Boekhouden

Goed voorbereid gaan solliciteren

Voor de opleiding basis in boekhouden, had ik in drie maanden al mijn diploma. Toch heb ik besloten om hierin nog door te gaan leren. Op de afdeling administratie gaat binnenkort een collega met pensioen. Het zou voor mij een uitdaging zijn om zijn taken over te mogen nemen. Daarom zal ik zoveel mogelijk kennis op gaan doen zodat ik op deze baan kan gaan solliciteren

Het geld dat ik voor de studie heb uitgegeven kan ik ook nog eens voor een deel terug vragen bij de belastingdienst. Echter zie ik bij dit bedrijf waar ik de studies bij afneem alleen maar voordeel en daarom is dit ook een aanrader. Wil jij ook graag iets nieuwe leren of juist iets bijleren? Dan kan ik uit eigen ervaring zeggen dat je hier beslist aan het juiste adres bent. Voor je het weet heb jij jouw gewenste diploma en kun jij op een zelfverzekerde manier aan de slag gaan.

Opleiding Boekhouden