Kleine camping Brabant is een zeer gastvrije camping

Kleine camping Brabant is een zeer gastvrije camping

Gewoon lekker in eigen land op vakantie op een prachtige camping en niet overdonderd worden door honderden gasten? Ga dan kamperen bij de kleine camping Brabant. Kleine camping Brabant ligt in een prachtig bosrijk en landelijk gebied waar u helemaal tot rust kunt komen. Ook kunt u elke dag iets gaan ondernemen door bijvoorbeeld naar een attractiepark te gaan of een van de gezellige Brabantse steden zoals Tilburg of Den Bosch.

Voor echtparen bieden zij rust om even te ontsnappen van het drukke dagelijks leven. Kinderen kunnen naar hartenlust ravotten en spelen in de speelweide of knuffelen met de dieren in de dierenweide. Hangbuikzwijntjes, kippen, konijnen en een mini paardje Bono lopen daar vrij rond. Er zijn zelfs twee ezeltjes waar je onder begeleiding zelfs op mag rijden. In het hoogseizoen worden gezinnen zoveel mogelijk op de staanplaatsen om de speelweide heen geplaatst, zodat ouders hun kinderen gewoon vanuit de caravan of tent altijd in de gaten kunnen houden.

Ook is het toegestaan om honden mee te nemen naar de camping. Er is zelfs de mogelijkheid om op uw hond te laten passen wanneer u een dagje weg wilt zonder uw honden.

Waarom kleine camping Brabant?

  • Een prachtige camping
  • Er wordt aan iedereen gedacht
  • Rust voor echtparen en stelletjes
  • Speelweide voor gezinnen met kinderen

Kleine Camping de Gijzel in Helvoirt is dus dé plek wanneer je op zoek bent naar een kindvriendelijke camping in Brabant. Met goede faciliteiten, schoon sanitair en een gezellige recreatiezaal.