Finetec haalt u bij Splendith

Finetec haalt u bij Splendith

Bent u op zoek naar dekkende gouden verf? Dan is Finetec het perfecte merk voor u! U bent bij Finetec aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar glitters en glans.

Verf moet aan strenge eisen en criteria voldoen. De verf van Finetec voldoet hieraan. Finetec is een glanzende waterverf en kan door de mooie pigmenten ook helemaal dekkend zijn. Dat bepaal je door de hoeveelheid water die u aan de verf toevoegt. U kunt Finetec verf gebruiken bij kalligrafie maar ook bij illustraties. Belangrijk om te weten is dat de verf van Finetec moet gebruiken met een penseel of met een kalligrafiepen.

Finetec is een metallic verf die je ook kan gebruiken bij kalligrafie en illustraties. Je brengt de verf aan met een penseel of met een kalligrafiepen. De Finetec verf is erg dekkend en is dus ook erg mooi op donker papier. Finetec heeft een metallic finish waardoor de verf het licht mooi weerspiegeld. De basis van de verf bestaat uit Arabische gom en Mica-pigmenten. De verf wordt gemaakt van de beste ingrediënten en is handgemaakt. Het is dus zeker dat je goede kwaliteit krijgt. Er zijn veel verschillende tinten en alle kleuren kunnen los worden besteld.

Naast de hoge kwaliteit van Finetec, heeft Finetec nog meer mooie producten voor DIY projecten. Zo vindt u op de website van Splendith ook veel spullen voor kalligrafie en handlettering.

Waarom Finetec bestellen bij Splendith?

  • Binnen 2 werkdagen verzonden
  • Gratis verzending NL boven de €50,-
  • Bijzondere DIY materialen