Telefoon reparatie nodig? Kom dan naar onze vestiging in Rijswijk

Telefoon reparatie nodig? Kom dan naar onze vestiging in Rijswijk

Heeft u het wel een gehad dat u telefoon stuk is maar het te lang duurt als u het opstuurt naar uw verzekering? Dan bent u op het goede adres bij telefoon reparatie Rijswijk. Zij repareren uw telefoon binnen 30 minuten en ondertussen houden wij een gezellig praatje met u. U mag ondertussen zeker mee kijken hoe wij u product repareren want wij verbergen natuurlijk niks! Dan weet u ook dat wij eerlijk werken en heel zuinig met uw telefoon. Ook fijn om te weten is dat wij geen extra kosten bij rekenen iedereen betaalt een betaalbaar eerlijke prijs.

Geweldige sfeer en service bij telefoon reparatie in Rijswijk

Als vast klant van telefoon reparatie Rijswijk wil ik ze bedanken voor de perfecte service die ze leveren en hoe eerlijk ze omgaan met onze producten. Ze konden het ook snel en slordig repareren en dan ook nog eens extra kosten vragen, maar deden ze gelukkig niet ze vertelde ook dat ze het liefst eerlijk werken en iedereen dezelfde service verdient want ja iedereen is eenmaal hetzelfde en verdient dezelfde rechten. Telefoon reparatie Rijswijk is echt een aanrader voor iedereen! Je krijgt daar de perfecte service en je hoeft niet per se een afspraak te hebben voor een reparatie.

 

Contact

Wij zijn gevestigd in Rijswijk langs de weg het een perfecte plaatst en makkelijk te bereiken. Wij zijn 6 dagen in de week geopend van 9:00 tot 18:00 behalve op donderdag dan zijn we open tot 20:00. Verder zijn we altijd telefonisch bereikbaar.

Telgefixt

Telgefixt is een reparatiebedrijf gefocust op repair en serviceWij repareren alle soorten telefoons en tablets zoals de IPAD en Samsung. Wij kunnen u beloven dat u terecht komt bij een professioneel bedrijf met opgeleide Personeel die ook nog eens werkervaring hebben. Bij ons erg belangrijk om de klant tevreden te stellen.