Online wijn kopen?

Online wijn kopen?

Nooit geweten dat het mogelijk is om online wijn kopen te realiseren! Ik wilde maar al te graag een doosje wijn bestellen om onze voorraad in de kast aan te vullen. Deze begint nu toch aardig leeg te raken en om hiervoor naar de stad te gaan zit ik niet op te wachten.

24-7-transparant-30boubkbcym3ulfesvzwu8

Door hiervoor op het internet te zoeken hoopte ik het online te vinden en tevens ook gelijk te bestellen. Ik had alleen niet verwacht dat het online bestellen van wijn zo gemakkelijk is….

Online besteld!

Ik ben namelijk terecht gekomen op de website van 247wijnshop.nl. Hier is het mogelijk om de heerlijke wijnen te bestellen waar ik al een lange tijd naar zocht. Tevens zijn de kosten hier een stuk aantrekkelijker vergeleken met wat ik elders heb betaald. Hiervoor was het voor mij erg gemakkelijk te bestellen en in te zien of dat het iets voor ons of niet. Zo heb ik hier een heerlijke chardonnay gevonden welke ook nog eens in de aanbieding is! Tevens is het hier ook mogelijk om rode wijn te bestellen of wellicht een heerlijke champagne. Je kan het nog zo gek niet bedenken of het is hier te verkrijgen.

chateau20vanho20armatus20muscat20sec-191x300Aangezien de kosten hier aan de lage kant is plus het feit dat er genoeg te vinden is om te bestellen heb ik hier besteld. Eerst een kleine bestelling geplaatst om te zien of dat het om kwaliteit gaat alvorens ik meer ga bestellen, ik ben in ieder geval benieuwd of dat ik hier vaker wijn kopen ga!