Op zoek naar een bench hond?

Op zoek naar een bench hond?

Als u op zoek bent naar een bench hond, kunt u goed terecht bij de website 123 Tinki. Zij bieden erg veel verschillende dingen aan op het gebied van benches en bench accessoires. Ook staat er per product veel uitleg over de verschillende eigenschappen die het product u en uw hond biedt.

Transportbox auto van 123 Tinki

Een transportbox auto is erg handig voor het mee vervoeren van uw hond in de auto. Hierin zit de hond veilig. Er zijn verschillende soorten transportboxen te vinden op 123 Tinki. Zo heb je Tectake double hondenbench, Topmast aluminium hondenbench, Kerbl travelprotect hondenbench en Karlie Benche Transportbox. Alle transportboxen zijn erg verschillend van elkaar en zo is er voor iedereen een juiste box. Ik was op zoek naar een bench hond om mee te nemen in de auto. Op de site van 123 Tinki kwam ik veel alternatieven tegen en die spraken mij stuk voor stuk allemaal aan. De Karlie Benche Transportbox in het grijs vond ik er erg praktisch en mooi uitzien. De transportbox heeft afmetingen van 77 x 43 x 51 cm. Via twee verschillende websites was deze transportbox te bestellen, ik besloot de box bij de goedkoopste site te bestellen. Ik ben erg tevreden over mijn aankoop via 123 Tinkie. Het is erg aan te raden een transportbox auto via deze website te bestellen. De box heeft een goede kwaliteit en ziet er erg mooi uit!

 

Transportbox vliegtuig van 123 Tinki

Een transportbox vliegtuig is geschikt om huisdieren mee te vervoeren in het vliegtuig. Er is veel keuze tussen transportboxen voor in het vliegtuig op 123 Tinki. Als u dus op zoek bent naar een bench hond kunt u zeker terecht bij 123 Tinki. De mogelijkheden voor boxen zijn een Petmate vervoersbox varikennel, 4 Pets Penthouse Los Angeles transportbox en Petmate Skykennel. De transportbox 4 Pets Penthouse zag er erg aantrekkelijk uit op de website. Ik reis veel, dus de geldprijs van het product was niet relevant. De transportbox kost 399 euro en is op 1 website  verkrijgbaar. Ik heb het product op de aanbevolen site besteld en ben heel erg blij en tevreden met mijn aankoop.