Snel cryptomunten kopen

Snel cryptomunten kopen

Voor het omzetten van euro’s naar Bitcoin is bitcoin meester een uitstekend bedrijf, de gekochte munten kun je namelijk ook direct bij schrijven op een beheerde Bitcoin wallet. Heb je nog nooit eerder Bitcoin gekocht dan is dit een eerste eenvoudige stap om te doen, natuurlijk kun je ook andere cryptomunten kopen. Het bedrijf ondersteund erg veel munten en stable coins, in principe is het een complete crypto exchange. Met iDeal koop je snel en voordelig de verschillende cryptomunten.

bitcoin meester

Alleen voor de aankoop van Bitcoins

Wil je bitcoin meester gebruiken dan raden we aan dit alleen te doen voor de aan en verkoop van Bitcoins, het platform is minder geschikt om te handelen met andere cryptomunten. Laat je niet verleiden om ook direct andere munten te kopen, al is dit wel eenvoudig om te doen. Ga altijd eerst na waar de cryptomunt voor staat, en welk project eraan verbonden is. Er zijn tegenwoordig zoveel munten, dat je eerst goed onderzoek moet doen naar de munt die je wilt kopen.

Is het platform bijzonder?

In de ontwikkeling van een crypto kredietmarktplaats wil bitcoin meester een belangrijke rol spelen. Tevens is het mogelijk om rente te verdienen op stabel coins, laat je de coins op het platform staan ontvang je dagelijks 3% rente die elke dag wordt uitgekeerd. Deze dienstverlening is in Nederland uniek, banken likken hun vingers af bij de 3% rente. Zet je het geld op de bank dan heb je geen rente meer, sterker nog in de toekomst kost geld sparen zelfs geld door de negatieve rente.