Welke kindercamping in Nederland past bij mij?

Welke kindercamping in Nederland past bij mij?

Het kan voor ouders een hele uitdaging zijn om een leuke vakantiebestemming te vinden voor het hele gezin. Meestal vinden de kinderen een vakantie alleen leuk als er andere kinderen zijn om mee te spelen. Vaak is een plek waar veel kinderen zijn niet leuk voor de ouders. Het vinden van een kindercamping in Nederland is dus best lastig. 

kindercamping nederland

Safari resort Beekse Bergen

De meeste kinderen vinden het leuk om naar de dierentuin te gaan. Hoe bijzonder is het voor de kinderen om te overnachten tussen de wilde dieren. Natuurlijk is dit niet letterlijk, maar de huisjes staan wel midden in het resort. Je kunt daardoor vanuit veel huisjes de dieren zien lopen. Dit zorgt er voor dat de meeste kinderen het ontzettend vet vinden om hier te overnachten. Je hebt de keuze uit verschillende accommodaties. De verschillen in de accommodaties zitten onder andere in de mate van luxe. Dat zijn geen hele grote verschillen. Door het hele park is goed terug te zien dat alles ge├»nspireerd is op de Afrikaanse cultuur.  

kindercamping nederland

Molecaten Park Bosbad Hoeven

Het Molecaten Park is de ideale plek om met het hele gezin naartoe te gaan. De kinderen kunnen de hele dag door plezier maken in het waterpark wat bij de camping hoort. Ook wanneer het buiten minder goed weer is kunnen de kinderen zich vermaken. Dat komt omdat er naast een grote buitenspeeltuin ook een binnenspeeltuin is. Het park is op een goede plek gevestigd waardoor de ouders een leuke fiets-of-wandeltocht door de omgeving kunnen doen. Een groot voordeel van dit park is het feit dat je de keuze hebt uit verschillende slaapplaatsen. Je kunt bijvoorbeeld je eigen tent, camper of caravan meenemen, maar je kunt er ook voor kiezen om een luxe chalet te huren voor jouw gezin. Voor tieners is de camping leuk aangezien er veel leeftijdsgenoten zijn.