Espadrilles, de beste schoenen voor warm weer

Wil je ready zijn voor de zomer en de meest geweldige schoenen aanschaffen? Denk jij dat de beste schoenen voor warm weer teenslippers zijn, dan heb jij het mis. Espadrilles zijn ideaal voor warm weer. Je kunt ze namelijk al beginnen te dragen wanneer het buiten wat warmer wordt, maar nog net te koud is voor teenslippers. Deze schoenen zijn zo uniek, dat je ze sowieso in huis moet hebben. Ze zien er ook erg mooi uit. Ze hebben een katoenen bovenkant en een zool gemaakt van riet. Ook zijn ze gemaakt voor elke voet. Zo hoeft dus niemand ooit te zeggen het fijne van deze schoenen nooit te hebben ervaren.

Waar komen deze schoenen vandaan?

De schoenen zijn van oorsprong uit Catalonië. De naam voor de schoenen is afkomstig van het woord espardenya. Dit is een touw dat doet denken aan gras. Het touw is van belang voor het maken van de zool van de schoenen. De techniek die gebruikt wordt voor het maken van deze schoenen is erg uniek. De bovenkant van de schoenen bestaat namelijk uit één stuk stof. Dit stuk stof wordt dan aan de zool vastgemaakt. Het zijn schoenen die voor het eerst in de 14e eeuw werden gezien. Het feit dat we ze vandaag nog dragen laat zien hoe geweldig deze schoenen zijn.

Er is genoeg keus voor een ieder

Vandaag hebben wij met dank aan de technologie en creativiteit veel meer keuze in het aanschaffen van de espadrilles dames. Er zijn zoveel soorten te koop dat je onder elk kledingstuk wel een geweldig paar van deze schoenen kunt dragen. Wil je een ontspannen look, kies dan voor de simpel variatie van de schoenen. Wil je een hippe look, kies dan voor een trendy variant. Wil je graag hakken dragen onder jouw jurkje dan kun je ook de variant aanschaffen met sleehakken. Er zijn ook genoeg kleuren waarin de schoenen aan te schaffen zijn. Wil je graag een leuke print dan is dit ook zeker mogelijk.

Niet alleen te koop voor vrouwen, maar ook voor vrouwen!

Voor mannen zijn er ook voldoende varianten te koop. Ook zij kunnen genieten van de voordelen die deze schoenen bieden. De schoenen zitten heerlijk aan de voeten en staan ook erg leuk bij de mannen. Het is een leuke manier om even geen sneakers te dragen en er toch stijlvol uit te zien.